bromfiets

In theorie ‘goed’

voorbereid de weg op

Theorie AUTO en MOTOR

Jouw vragen snel beantwoord? Bel of WhatsApp0575-543818 of mail: verkeersschoolteamwork@gmail.com ►

 

 


 

Theorieles voor de motor: gratis groepslessen!

 

Bij Teamwork is het mogelijk om gratis theorielessen voor de motor te volgen. De lessen worden in een kleine groep gegeven. Ook is het mogelijk om het theorie-examen online te oefenen.

 

Theorieles voor de motor en auto

Op elke maandagavond  in de ONEVEN weken kun je gratis deelnemen aan een theorie examentraining voor de motor. Start 19.00 uur, einde 21.00 uur.

 

De lessen worden bij ons op kantoor gegeven; in kleine groepen. Wij geloven namelijk dat je veel van elkaar kunt leren.

De theorietraining wordt geheel gegeven volgens de nieuwe stijl van het CBR.

 

Verkeersschool Teamwork biedt je diverse mogelijkheden om gemakkelijk en snel je theorie te behalen. 

Daarnaast kun je gebruik maken van de online theorie-opleiding. Bij de rijschool hebben we ook theorie leer- en oefenboeken te koop (deze zijn altijd op voorraad).

 

 

 

Online Theorieopleiding in 3D

Bij onze rijschool kun je online verschillende pakketten aanschaffen om theorie te leren en te oefenen. Voor de auto, motorfiets en bromfiets kun je aparte leerpakketten aanschaffen. De theorie en oefeningen bestaan uit honderden 3D animaties, waarbij een stem je uitleg geeft. De vragen in de oefenexamens zijn gelijk aan de nieuwste CBR-examens zodat de voorbereiding op het examen zo effectief mogelijk is.

 

 

Het theorie-examen

 

Voor de MOTOR:

Je krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen. Je moet 44 vragen of meer goed hebben.

Het theorie-examen toetst je kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.

 

Voor de AUTO bestaat het theorie-examen uit twee delen:

 

1. Gevaarherkenning

Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen! Je moet van Gevaarherkenning 13 vragen of meer goed hebben.

 

2. Verkeersregels en verkeersinzicht

Je krijgt 30 vragen over Verkeersregels en 10 vragen over Verkeersinzicht. Je moet van Verkeersregels en Verkeersinzicht 35 vragen of meer goed hebben.

 

Individueel begeleid examen

 

Het individuele begeleide examen doe je alleen in een ruimte onder begeleiding van een theoriemedewerker. De inhoud van het examen is gelijk aan het gewone examen. Vanaf 16 december worden de vragen voorgelezen door een computerstem. De vragen en antwoorden kunnen ook worden voorgelezen door de theoriemedewerker. De tijd wordt in de gaten gehouden door de theoriemedewerker. Dit geldt voor de auto alleen bij de verkeersvragen en niet bij het onderdeel gevaarherkenning.

 

Theorie-examen extra tijd

 

Vanaf 16 december is er geluid bij dit examen. Een computerstem leest de vragen voor. Dit geldt voor de auto niet voor het onderdeel gevaarherkenning. Als je denkt dat je meer leestijd nodig hebt, bijvoorbeeld als je licht dyslectisch bent, kun je ook een theorie-examen extra tijd doen. Je krijgt tijdens dit examen per vraag meer antwoordtijd, waardoor de totale extra tijd op ongeveer 15 minuten uitkomt. Dit geldt wederom voor de auto niet voor het onderdeel gevaarherkenning.

 

De uitslag

 

Na afloop van het examen krijg je meteen de uitslag op je scherm te zien.

 

 

Wilt u bij ons theorieles voor de auto of motor volgen? Neem dan contact op door te bellen naar 0575-543818. Nu ook bereikbaar via Whatsapp!