Recensies van leerlingen

Wesly (aanhangerrijbewijs)

Bedankt voor de leerzame dag. Met veel geduld en handige tips van Johan heb ik het behaald in 1 dag. Bedankt Johan!

 

Sanne (aanhangerrijbewijs)

Ik heb laatst mijn aanhanger rijbewijs gehaald en heb hier goede ervaringen mee. 
Ik heb 6 uur les gehad en in 1x geslaagd. Duidelijke rustige uitleg. Serieus, maar ook zeker ruimte voor een grapje. En ook fijn

om even gerust gesteld te worden net voor het examen. Goed dat Johan je zelf laat nadenken en laat proberen. 

 

Krijn (aanhangerrijbewijs)

De lessen zijn goed en duidelijk. Zes uurtjes les gehad en daarna het examen in 1x gehaald. Ik kan Teamwork aan iedereen aanbevelen.

 

Henri (aanhangerrijbewijs)

Ik heb het lessen als heel prettig ervaren. Johan is relax en je voelt je erg op je gemak. Een dolletje, lekker de muziek aan. Goede uitleg.

In 1 woord top! Ik kan iedereen aanbevelen bij teamwork te gaan lessen.

 

Wim(motorrijbewijs)

Bedankt voor de lessen en het goede begin van het weekend dat daarmee de laatste maanden begon. Ik vond het leuk en ben besmet geraakt met het één of andere virus dat me er toe anzet een motor aan te schaffen. 

Behalve de motorlessen wat het ook erg nuttig om na 40 jaar autorijbewijs het een en ander weer eens op te frissen. Vooral kijkgedrag en theorie.

De relaxte en soms wat strengere manier van lesgeven, "harder harder" vond ik wel prettig. Bedankt ook dat het je niet alleen gaat om iemand zijn rijbewijs te laten halen, maar meer om echt iets over te brengen.

 

Myriam (motorrijbewijs)

Ik heb erg leuke en leerzame lessen gehad bij Johan! Ondanks dat het niet altijd even makkelijk ging zorgde Johan er voor det het wel lukte om zelfverkerd op de motor te zitten. Johan is streng maar op een goede en leuke manier! Ook maakte hij de lessen leuker door veel humor te gebruiken! Hij geeft duidelijke feedback waar je ook echt wat aan hebt en aan kan werken. Dankzij hem heb ik alles in 1 keer gehaald!

 

Tijmen (motorrijbewijs)

Ik heb weer genoten van de motor rijlessen! Na het behalen van mijn A1 rijbewijs nu ook mijn A2 behaald. 

Mooie ritten over de landweggetjes en toch af en toe ook een kritische opmerking door het oortje. 

Ook heb ik veel plezier gehad aan de opmerkingen van Johan! Top instructeur!

Graag tot de volgende keer als het A rijbewijs er aan komt.

 

Annemarij (motorrijbewijs)

Afgelopen woensdag heb ik mijn motorrijbewijs A gehaald en wat ben ik daar blij mee! Het kwam mij niet aanwaaien maar doorzettingsvermogen én goed en degelijke begeleiding van Johan hebben ertoe geleid dat ik het rijbewijs heb gehaald. Ik ben dankbaar voor de kennis en ervaring die ik bij Verkeersschool Teamwork heb opgedaan!

 

Nils (motorrijbewijs)

Ik vond de motorrijlessen een feestje om heen te gaan. Johan legt alles rustig uit, is geduldig en erg kritisch. Ik stap met vertrouwen op de motor en hoop nog zo min mogelijk in dat slome hok te zitten.

 

Stan (motorrijbewijs)

Mijn ervaring met de motorlessen was erg goed en ik ben bijzonder goed te spreken over instructeur Johan. Johan is een aardige vent met een goede dosis humor. Daarnaast legt hij alles altijd goed en duidelijk uit. Ik heb alles in 1x gehaald, wat wel laat zien dat deze manier van lesgeven goed werkt. Een top rijschool!

 

Coen (motorrijbewijs)

Mijn ervaring met de rijschool is goed. Johan geeft leuke lessen en hij heeft veel kennis. Tijdens de lessen is hij streng maar op een vriendelijke manier. De lessen zijn gevarieerd en het zijn leuke ritjes om te rijden. Kortom, ik kan het iedereen aanbevelen.

 

Raymon (autorijbewijs)

Top rijschool beter kon ik het niet wensen.

Altijd een praatje en een lolletje.

Maar ook heel serieus leerbewust.

Zal iedereen aanraden om bij jullie te lessen.

 

Jessica (motorrijbewijs)

Johan is een heel fijne instructeur die je meteen op je gemak doet voelen. Zijn 'recht door zee' aanpak en heldere uitleg, met daarnaast een goede dosis humor zorgen ervoor dat alle lessen voorbij vliegen. Het digitaal inplannen van de lessen is heel gemakkelijk en het overzicht van je progressie is ook wel handig. Kortom, Verkeersschool Teamwork is een topschool en zou ik iedereen aanraden!

 

Joren (motorrijbewijs)

Bedankt voor de geweldige ervaring en leuke lessen. Ik heb veel geleerd op een leuke manier. Johan zorgt ervoor dat je je snel vertrouwd voelt met de motor, maar laat je ook je eigen grenzen wel is opzoeken. Daarnaast was het altijd gezellig en kan ik niet wachten om een keer mee te gaan op bergtraining. Kortom een top ervaring rijker.

 

Naomi (motorrijbewijs)

Leerzaam, ontspannen maar ook spannend, veilig, consequent met ruimte voor humor. Zo beschrijf ik de lessen.

Door een vriend is deze rijschool mij aangeraden. En terecht.

Ik heb een duurzame opleiding gehad en heb die met veel plezier gevolgd.

Fijn contact met Esther en Johan. Toppers!

Ik ben tussendoor verhuisd van Zutphen naar Arnhem maar heb zonder twijfel de opleiding bij Johan in Zutphen afgerond.

En zo is er weer een blije asfaltpiloot bijgekomen!

 

Nigel (motorrijbewijs)

Ik heb een fantastische tijd gehad bij jullie rijschool, Johan is een ontzettende fijne instructeur met een goed gevoel voor humor.

Het plannen van lessen ging ook ontzettend makkelijk d.m.v. de site.

Ik heb een geweldige tijd gehad bij deze rijschool, verkeerschool teamwork ontzettend bedankt!

 

Bas (aanhangerrijbewijs)

Bedankt voor de lessen en begeleiding, perfecte instructie gehad van Johan, 4 lesjes en vervolgens het examen gehaald top, een echte aanrader!!!

 

Tom (motorrijbewijs)

Ik heb met veel plezier bij Verkeersschool Teamwork gelest. Johan is een heel goede instructeur met veel kennis en kunde en hij weet wat je nodig hebt. Naast het serieuze werk is er ook tijd voor een geintje. Een ideale combi dus. Als je je motorrijbewijs op een goede en leuke manier wil halen, ben je hier aan het juiste adres.

 

Ronny (motorrijbewijs)

Mijn motor rijbewijs gehaald en in 1x geslaagd dankzij Johan. Hij is lekker recht door zee en draait er niet omheen. Zeker een aanrader!

Johan en team bedankt!

 

Pascal (aanhangerrijbewijs)

4 uur les en ik had het papiertje. Dat ging dus mooi snel. Heb de rijles als prettig ervaren. Gemoedelijk en geen gedoe. To the point.

 

Frank (aanhangerrijbewijs)

Gewoon Goed. Dankzij jullie kan ik nu gewoon met de aanhanger de weg op. Na jaren er tegen aan te hebben gehikt en soms toch, zonder de E aanvulling op het rijbewijs, te hebben gereden kan ik nu verantwoord rijden. Achteraf iets wat ik wellicht veel eerder had moeten doen. Het kost minder dan een bekeuring voor het rijden zonder deze aanvulling. Dit nog buiten het feit dat verzekering bij ongevallen misschien niet uitkeert. Ik had les van Johan die, niet alleen de kennis van het rijden met een aanhanger bijbracht, maar ook mijn algemene kennis van de verkeersregels oppoetste. Één lesdag met examen was genoeg. Nogmaals bedankt.

 

Jamie (motorrijbewijs)

Ik heb altijd met veel plezier gelest bij Johan. Je merkt aan alles dat hij lesgeeft vanuit zijn passie voor het motorrijden en ervaring. Dankzij zijn doelgerichte manier van lesgeven geeft hij je alle tools om veilig de weg op te kunnen en met vertrouwen je examens in te gaan. Johan, nogmaals bedankt!

 

Tijmen (motorrijbewijs)

Bij deze nogmaals bedankt voor de goede, leuke en leerzame rijlessen. Ik heb erg van de leuke routes genoten tijdens de lessen en ben erg tevreden met de manier van lesgeven. Johan z'n uitspraken blijven me wel bij. "Bij de kassa ga je toch ook niet in de langste rij staan man!" Ik kom zeker weer terug voor mijn A2!

 

Justin (motorrijbewijs)

Ik heb bij Teamwork mijn motorrijbewijs in de winterperiode behaald. Johan is een instructeur die les geeft vanuit passie. Als je nog niet enthousiast bent word je het vanzelf zodra je op de motor stapt in zijn les!

Ik heb gelest met veel plezier en het gevoel dat ik de juiste bagage heb mee gekregen om veel kilometers te maken op de motor met goed weer maar ook zeker met slecht weer.

 

Naomi (autorijbewijs)

Ik heb met heel veel plezier rijlessen gevolgd bij jullie rijschool.
Gezellige instructeur met duidelijke instructies. Heel erg veel geleerd.
En alles in een prettige sfeer. Heel erg bedankt.

 

Gerhard (aanhangerrijbewijs)

Verkeersschool Teamwork heeft een prettige directe benadering, waar de instructeur net zo'n "drive" heeft om je te laten slagen als ik zelf had.

 

Ingrid (motorrijbewijs)

Hallo Esther en Johan (natuurlijk),
Jullie vragen om mijn mening. Riskant voor iemand die achterop heeft gezeten en de grond heeft gevoeld ;)
Nee zonder gekheid.
Ik denk dat Johan voor iedere leerling een goede aanpak weet en als hij onverhoopt er dan toch achter mocht komen dat hij het niet weet zal hij daar eerlijk over zijn. Het is een instructeur waar je direct bij de eerste kennismaking van weet wat je aan hem hebt. Een brok ervaring en veel lol. Ik heb de lessen met Johan met veel plezier gevolgd ookal werden de oefeningen voor AVB soms wat frustrerend. Het kwartje viel toen ik rondjes om Johan heen moest rijden in een zo'n kort mogelijke draai. Vreemd gevoel om dan in eens die kanteling te kunnen ervaren. Voor mij was het ondertussen perfect om eerst een volle focus op AVB te hebben en dan na dat examen de weg op te mogen. Binnen een vloek en een zucht had ik mijn examen verkeersdeelneming ook binnen.

Johan dank je wel voor de mooie tijd. Ik zal het stiekem nog missen, de momenten vooraf aan de lessen en daarna. Ik zal nog eens komen buurten ;)

 

Jouke (motorrijbewijs)

Hier in het kort mijn bevindingen......

Na de introductie dag heb ik me meteen aangemeld om te gaan lessen.
De lessen waren altijd leuk om te doen, Johan is zeer kundig in het les geven, hij neemt echt de tijd voor je. Je merkt gewoon dat Johan er ook plezier in heeft.

Kortom, Verkeersschool Teamwork kan ik aan iedereen aanbevelen!

 

Daniël (aanhangerrijbewijs)

Vandaag 14/7/2016 de primeur gehad om in de nieuwe Renault van Teamwork af te rijden voor het BE rijbewijs.

En Geslaagd!!

Goede ervaring gehad bij Teamwork.

Instucteur geeft je vertrouwen maar legt ook de lat hoog om je goed te trainen op alle voorkomende situaties.

Kosten/kwaliteit prima in orde.

Auto en aanhanger top in orde!

Voor mij een aanrader!

 

Sylvia (motorrijbewijs)

Mijn enthousiasme om motor A rijbewijs te behalen werd met en tijdens de lessen extra versterkt. Johan is een doorgewinterde instructeur met passie voor het motorrijden. Door de lessen heen leer je kritisch te kijken naar je eigen rijstijl. Doordat de lessen individueel maar ook met een mede lesgenoot worden gegeven, leer je tevens van elkaar. Johan is kritisch, dat zeker. Maar op deze manier leer je uiteindelijk om veilig deel te nemen aan het verkeer en je motor goed onder controle te houden. Ik heb de lessen als zeer leerzaam ervaren en heb genoten van iedere rit! 

 

Peter (motorrijbewijs)

"Iedereen die op het punt staat om een motorrijschool te kiezen, beveel ik graag "Verkeerschool Teamwork" uit Zutphen aan.

Naast een prettige sfeer in de winkel/verkeersschool, wordt er vakkundig motorrijles gegeven door de instructeur die net als jij, ook op de motor (mee)rijdt.

Samen focus je op resultaat, met als doel het behalen van je rijbewijs.  Met de goede begeleiding en adviezen van Teamwork gaat dit zeker lukken.

Ik heb genoten van de rijlessen en ben erg blij dat ik nu in het bezit ben van rijbewijs A".
 

Sido (autorijbewijs)

'De taal van de weg', die heb ik leren spreken bij Verkeersschool Teamwork. Alles in het verkeer communiceert en al je zintuigen moet je openstellen om de taal te leren spreken. Dit heb ik geleerd van Edwin.
We werden echt een team tijdens de lessen: het was vaak hard werken om alles eruit te halen wat er in zat, maar Edwin waarborgde altijd een positieve werksfeer in de auto. 

Zijn persoonlijke benadering, expertise én liefde voor zijn vak straalt hij iedere les weer uit. Mijn praktijkexamen heb ik zonder tussentijdse toets in één keer gehaald en dat bewijst de kwaliteit waar Verkeersschool Teamwork voor staat!

 

Ruben (motorrijbewijs)

Teamwork is een flexibele rijschool met een degelijke en sterke motoropleiding. Met Johan in je vizier zul je leren hoe je je als motorrijder in het verkeer veilig en vlot moet gedragen. Hij zal je streng maar scherp opleiden totdat je je volledig veilig voelt in het verkeer. Kudo's voor Johan!

 

Erik (aanhangerrijbewijs)

Dank je wel voor je support bij het behalen van m'n rijbewijs BE.
Tijdens de les is het prettig samenwerken met een ervaren instructeur,
je bent duidelijk en kritisch op een prettige manier.
Ook je instructieboekje liet niets te wensen over, wederom duidelijk en
volledig om je goede te kunnen voorbereiden op het examen.
Dit alles heeft snel geresulteerd in een Rijbewijs BE.

Dank.

 

Jeroen (motorrijbewijs)

Afgelopen dinsdag heb ik dankzij de leuke en leerzame lessen van Johan mijn motorrijbewijs in 1 keer gehaald. 

Johan bedankt voor de heldere uitleg tijdens de lessen. Fijn om les te krijgen van een doorgewinterde motorrijder.

 

Ik heb er zeer veel plezier aan beleefd.

 

Michel (autorijbewijs)

Bedankt voor de goede begeleiding en adviezen zowel voor theorie en praktijk, echt super fijn die persoonlijke aandacht, super rijschool, nogmaals bedankt en tot ziens.

 

David (autorijbewijs)

Ik vind de rijschool heel erg fijn en duidelijk. De site is duidelijk met de agenda van wanneer je lessen hebt. De theorie lessen die je kunt volgens op dinsdag avond zijn ook erg prettig en erg leerzaam. De instructeur is erg aardig en je bouwt er echt een band mee op. Teamwork is geweldig!!

 

Maxine (autorijbewijs)

Ik ben heel tevreden over rijschoolteamwork. De theorie lessen waren heel duidelijk door de uitgebreide filmpjes. Edwin heeft er voor gezorgd dat ik het auto rijden erg leuk vond. ik ben heel trost heb alles in 1x gehaald.

 

Hanna (autorijbewijs)

Heb met plezier lessen gehad bij Teamwork. Praktijk in één keer gehaald mede door de toewijding en inzet van Edwin. Hij ziet precies waar je zwakke plekken zitten. Geen slappe 'rondrijlesjes' maar echt werken!  Ik kan Teamwork dan ook echt aanraden als rijschool.

 

Rinus (motorrijbewijs)

Na eindelijk eens een stille wens in vervulling te laten gaan, om motor te gaan rijden ben ik terecht gekomen bij Verkeersschool Teamwork.
Met de zeer deskundige lessen van Johan, in een ontspannen sfeer gegeven, heb ik mijn rijbewijs kunnen halen!
Johan hartelijk dank voor je uitstekende lessen, heb met heel veel plezier gelest, en denk dat ik door jouw bijdrage veel plezier ga beleven aan het motorrijden.
 
Hartelijk dank!!
 

Monique (aanhangerrijbewijs)

Nadat mijn man Cees geslaagd was voor zijn BE rijbewijs bij verkeerschool Teamwork, kon ik natuurlijk niet achterblijven. Ik had namelijk beweerd dat ik dit zeker zo goed zou kunnen als hij! Nou dat viel wel even tegen.

Gelukkig was Johan geduldig en bemoedigend. En soms ook streng als ik te nonchalant reed of dacht dat ik het beter wist. Met een extra les en het rijden van veel rotondes, bochtjes achteruit, drukke straten, smalle bus sluizen, en vreemde oversteek situaties raakte ik over mijn “10 meter lange combinatie” schroom heen.

 

Kortom veel geleerd in korte tijd, en gelukkig in 1x geslaagd.

 

Bertjan (motorrijbewijs)

Ik heb “voor de grap” een gratis proefles genomen afgelopen september bij Johan om te kijken of het net zo leuk is om motor te rijden als ik de afgelopen 30 jaar altijd heb gedacht, maar nooit had gedaan. Ik had wel 9 jaar brommer ervaring achter de rug. Het vrijheidsgevoel en de versnelling op de motor kreeg me gelijk weer te pakken. Het bleek tijdens de les te draaien om veiligheid en voertuigbeheersing. Dit thema komt gedurende de gehele opleiding ook steeds weer terug. Het feit dat ik als ik mijn rijbewijs wilde halen ook weer theorie moest doen vond ik wel even een domper, maar ik had het er wel voor over. De lessen werden voor mij goed opgebouwd, ik leerde steeds wat bij. De lessen vond ik ook gezellig, ook door dat je met 2 leerlingen tegelijk les hebt, en je leer van elkaar! Johan rijdt zelf op de motor mee, een grote toegevoegde waarde, zeker in zijn rol als “brommer”.  Ik ben in oktober begonnen, heb in november de theorie, in december mijn AVB en in februari mijn AVD gehaald, en mag nu dus zelf de weg op! Ik kom zeker terug voor een RMT of berg training.

 

Mathijs (motorrijbewijs)

Na het behalen van mijn A1 motor rijbewijs in 2013 ben ik ook voor het A rijbewijs weer gaan lessen bij teamwork! 

Johan is een erg kundig leraar en het feit dat hij zelf mee rijdt op de motor zegt al genoeg. 

Er is met Johan altijd wel een lolletje te trappen en de koffie staat altijd klaar!  Wat me is op gevallen is dat Johan altijd staps gewijs laat zien wat je moet doen en hoe je het snelst de motor de baas wordt

Deze rijschool heeft een soepel schema en probeert zoveel mogelijk mee te denken. Teamwork zorgt ervoor dat je nooit je examen ingaat als je er nog niet klaar voor bent. 

Ik ben voor beide examens de eerste keer geslaagd en ook voor alle andere rijbewijzen klop ik weer bij teamwork aan!   

 

Iris (autorijbewijs)

Heel erg bedankt voor de rijlessen. Mijn bevindingen zijn: Teamwork geeft hele goede, leuke maar vooral ook leerzame rijlessen. Er is goed contact tussen leerling en rijinstructeur. Teamwork is ervaren en is een perfecte begeleider naar het behalen van het rijbewijs. 

 

Cees (aanhangerrijbewijs)

Mede dankzij jouw aanwijzingen en geduld tijdens het lessen heb ik het BE-rijbewijs kunnen halen. Dank je daarvoor. Hoewel ik de lessen een hele inspanning vond, heb ik ze als heel aangenaam ervaren. Af en toe, soms wekelijks als ik inspiratie heb, schrijf ik een verhaaltje voor onze klanten. Hieronder staat dat van deze week:

 

De laatste weken ben ik druk geweest met het oefenen met een aanhanger achter de auto. Ik heb namelijk geen BE-rijbewijs, en dat is toch handig als we meer spullen voor de markt zouden willen vervoeren. Voorheen kreeg je automatisch BE bij je autorijbewijs erbij. Nu moest ik examen doen en rijles nemen. Meer dan ik er normaliter bij stilsta, moet je in de praktijk met veel zaken in het verkeer rekening houden. Er zijn van allerlei gedragsregels en overal staan borden, stoplichten, strepen op de weg, stoepranden, paaltjes en niet vergeten: fietsers. Jaja... Ik vond de rijlessen dan ook heel intensief. Maar goed, gisteren was het zover. De examinator was een wat oudere man en duidelijk een prater, net als ik. Dus wij babbelden wat in het rond, terwijl ik de aanhanger door het verkeer heen loodste. Ik vertelde over onze tuinderij en nam onderwijl even een stoeprand mee. Sorry, zei ik, ik was met mijn aandacht nog op het land. En zo reden we verder. Ik moest onderweg minder aan kolen denken, grapte hij achteraf. Ik was geslaagd.

 

Hartelijke groet,

Tuinderij "De Nieuwe Weelde"

Cees Kuijpers

 

Manouk (motorrijbewijs)

Verkeersschool Teamwork een echte aanrader ! 👍

Ik heb mijn motorrijbewijs gehaald met veel plezier. Johan is een fijne instructeur die goed kan uitleggen.
Maar die je ook laat inzien hoe kwetsbaar je bent op de motor. Hij bereid je goed voor om veilig de weg op te gaan !

 

Jeroen (autorijbewijs)

De afgelopen rijopleiding les gehad van verschillende instructeurs, maar er is er geen met zo veel passie, ambitie en geduld zoals Edwin. De manier waarop hij les geeft was voor mij perfect en ik heb daarom ook veel van hem geleerd. Naast serieuze lessen en doelen om aan te werken was er ook meer dan genoeg ruimte voor een lolletje tussendoor. Hierbij hoorde afwachten wanneer dat nummer van Adele nu eens op de radio kwam ook bij. De lessen waren altijd gezellig en gingen veel te snel voorbij.

 

Jan (motorrijbewijs)

Hierbij mijn ervaring...motorles van Johan bij Teamwork Zutphen gaat om veel meer dan alleen maar het halen van het rijbewijs. Je ervaart de pure passie voor het motorrijden en leert veilig te rijden onder alle omstandigheden en in alle situaties. Geen motorinstructeur die achter je aan rijdt in een auto maar altijd zelf op de motor meerijdt, weer of geen weer! Ik heb genoten van de stijl van les geven. Altijd duidelijk, no nonsense, en altijd de veiligheid als motorrijder in het verkeer voorop en centraal stellen in de evaluaties. Johan, enorm bedankt, ik heb genoten! En ik ga de gesprekken vooraf en na de lessen missen.... Bijna jammer dat ik nu voor alles in 1 keer geslaagd ben .... Maar je ziet me zeker terug in het voorjaar voor de lessen in de bergen!

 

Wesley (aanhangerrijbewijs)

De rijlessen waren super en je krijgt bij rijschool teamwork goeie en duidelijke uitleg.
Binnen 1 maand had ik mijn BE Rijbewijs en dankzij de goeie rijlessen heb ik deze behaald. Dus ben je opzoek naar een goeie rijschool dan is teamwork een echte aanrader !!
 

Jonathan (motorrijbewijs)

Ik heb met veel plezier gelest bij Teamwork. Johan was zeer duidelijk in zijn aanwijzingen. Ik vond het prettig dat er niet omheen werd gedraaid wat ik nog moest verbeteren. Allereerst bij de lessen voor de speciale verrichtingen. Daarnaast was er altijd een prettige sfeer. Vanaf het moment dat er gelest werd  op de weg werd het pas echt leuk. Meestal samen met een andere leerling de weg op, waarbij je allebei de kans krijgt om voorop te rijden zodat je alle keuzes zelf moet maken. Met duidelijke aanwijzingen van Johan. Wanneer je een rare beslissingen nam of een fout maakte werd er even gestopt en praten Johan je bij. Dit zorgde bij mij ervoor dat ik de problemen eerder herkende en er beter op in kon spelen. Na afloop van de les werd er altijd even nagepraat over wat er goed ging en waar het nog beter moest. Zo gaf Johan bij mij aan dat ik ook in de auto kon gaan oefenen met bepaalde situaties.
Alles bij elkaar vond ik het erg prettig bij Teamwork en raad ik iedereen aan die zijn motorrijbewijs wil halen om het hier te doen. 

 

Rick (aanhangerrijbewijs)

Ik heb heel fijn les gehad van Dirk en hij heeft me perfect klaargestoomd voor het examen. Hij heeft een heel goede inschatting gemaakt voor de hoeveelheid lessen die ik nodig had, en het was heel prettig les krijgen. Meer dan tevreden!

 

Floris (motorrijbewijs)

Hallo Johan, toen ik voor het eerst bij jou (verkeersschool Teamwork) kwam lessen was ik meteen onder de indruk van wat er allemaal bij motorrijden komt kijken. Jouw manier van lesgeven spreekt mij zeer aan. Direct en er niet omheen draaien. Maar ook goed uitleggen van wat er beter kan. Bedankt voor alle lessen, ook theorie en alle tips! Een aanrader! 

 

Niek (motorrijbewijs)

Johan is een erg prettige instructeur welke bijzonder bekommerd is om de kwaliteiten die je moet bezitten om veilig de weg op te gaan. Lekker motorrijden, op een veilige manier. De lessen waren erg leuk om te ervaren, met een sterke focus op scherpte, besef van je kwetsbare positie, maar vooral het plezier van het rijden zelf. Johan is continu opzoek naar mogelijke verbeterpunten, met als resultaat dat je met een veilig gevoel en veel plezier de weg op gaat. Johan, bedankt en wellicht tot ziens bij de bergtrainingen. 

 

Menno (motorrijbewijs)

Ik heb absoluut leuke rijlessen gehad!
Van regeltjes en verkeersborden tot echt leren motorrijden.
Vooral veiligheid en plezier, de grootste reden om op de motor te stappen is mij bijgebracht.
Ik heb een totaal andere visie op motorrijden gekregen, vergeleken met een aantal maanden geleden.
Sterker nog, mijn wegenkennis van de omgeving is flink uitgebreid.
En vond het zelfs jammer dat ik nu geen lessen meer nodig heb.
Zodra wij onze motor hebben staan we voor de deur!
En natuurlijk ziet u ons over twee jaar terug voor het onbegrensde rijbewijs.

Bedankt!!

 

Nina (autorijbewijs)

Ik heb bij Teamwork een leuke en leerzame tijd gehad zonder stress en onzekerheden. Met erg aardige instructeurs die weten waar ze het over hebben!

 

Sandy (aanhangerrijbewijs)

Met veel plezier heb ik mijn BE-rijbewijs behaald door deze rijschool. De instructeurs zijn erg gezellig en geven goede instructies met geduld om de kneepjes van het autorijden/aanhangwagen rijden te leren. Een grapje tussen het rijden door is erg leuk en zo werd mijn spanning/zenuwen even onderbroken. Ze bieden rijcursussen op maat en weten precies hoeveel lessen je nodig hebt. Al met al is het een goede en gezellige rijschool die ik aan mensen ga aanbevelen. 

 

Linda (motorrijbewijs)

Via een vriend ben ik terecht gekomen bij rijschool Teamwork in Zutphen, en hier heb ik geen moment spijt van gehad.
Johan is een hele fijne instructeur die je met de nodige humor op een veilige manier leert motor rijden. Ik ben altijd met heel veel plezier naar de lessen gegaan. En elke keer kwam ik enthousiaster terug. De besmetting met het "motor virus" is een feit. Vaak heb je les met een mede leerling, en de sfeer onderling is ook erg gezellig. Ook 's avonds en op zaterdag kun je lessen nemen, wat erg fijn is als je een full-time baan hebt. Ik kan dus rijschool Teamwork van harte aanbevelen!
 
Johan en Esther, nogmaals hartelijk dank!! 

 

Fatima (autorijbewijs)

Ik heb mijn lessen als leuk en leerzaam ervaren. Ik leerde altijd wel iets nieuws. En er werd altijd tijd voor me genomen, en dat had ik wel nodig. Als ik iets niet begreep werd het mij rustig uitgelegd. En natuurlijk niet te vergeten Johan en de andere rijinstructeur(en)  is/zijn de beste!!! Door hun heb ik een tijd gehad die ik nooit meer ga vergeten.

Bedankt Johan (teamwork) voor de lessen waardoor ik mijn rijbewijs nu heb. 

 

Gali (autorijbewijs)

Ik kan alleen maar positief zijn over jullie. Super goede lessen. Johan stelt je erg op je gemak en dat maakt de lessen een stuk leuker. Het zal wennen worden om zonder Johan te rijden, maar dankzij de lessen ben ik er van overtuigd dat ik heel wat veilige kilometers ga rijden. 

 

Naomi (autorijbewijs)

Ik heb elk contact met Teamwork prettig ervaren, toen ik belde om me aan te melden kon ik binnen 2 weken beginnen, Esther geeft je overal duidelijke informatie over en houdt rekening met je aangegeven wensen. Ook als er een les veranderd lossen ze dit goed op! De rijlessen met Johan waren altijd erg leuk, hij maakt veel geintjes waardoor je je altijd op je gemak voelt. Legt rustig uit en neemt de tijd voor je, zelfs als je heel vaak het zelfde hebt gevraagd. Ook bereid hij je goed voor op een examen en geeft je handige tips als je zenuwachtig bent, waardoor je zelfverzekerd het examen in gaat! Johan en Esther bedankt!
 

Raymon

Top rijschool beter kon ik het niet wensen.

Altijd een praatje en een lolletje.

Maar ook heel serieus leerbewust.

Zal iedereen aanraden om bij jullie te lessen.


Krijn (aanhangerrijbewijs)

De lessen zijn goed en duidelijk. Zes uurtjes les gehad en daarna het examen in 1x gehaald. Ik kan Teamwork aan iedereen aanbevelen.